Un „altfel” de a petrece o seara de vineri

Teatru de sufragerie -Camil .Un oarecare

Un altfel de spectacol  intr-un altfel de decor. O sufragerie deschisa. 5 perechi de ochelari. 5 personalitati diferite. Un singur actor. Un spectacol cu accente freudiene, in care problema interioara a lui Camil, un tanar de 24 de ani devine si problema ta, a  spectatorului.  Un teatru interactiv, de fiecare data diferit, in care Camil reuseste sa transmita fiecaruia dintre noi o emotie, o emotie pe care la plecare o iei cu tine, impreuna cu raspunsurile pe care singur  incerci sa ti le dai la intrebarile „suntem oare singuri? sau “tu ce faci cu iubirea ta?”

In Camil te regasesti tu cu temerile tale, cu iluziile tale, cu superficialitatea ta, cu profunzimea ta, cu un intreg tumult de  idei care iti zduncina intr-un fel constiinta. Ai senzatia unui deja–vu. Ca si tu ai trait fragmente din viata lui Camil, ca si tu ai aceleasi esecuri,dar cel mai important in tot acest context este faptul ca nu esti judecat. Dupa cum marturisea regizorul si totodata autorul  piesei  intr-un interviu,” Camil nu judeca, el doar observa. Camil le vorbeste direct oamenilor, ii priveste in ochi. Isi spune povestea si isi seduce publicul.”   Textul piesei se remodeleaza in fiecare an.  Camil creste o data cu  cei care l-au creat, autorul  si actorul lui, dar creste si o data cu noi, publicul. Problemele noastre devin altele.  Asadar, haideti sa evoluam si noi impreuna cu Camil si la urmatoarea reprezentatie a piesei de vinerea aceasta, 8 iunie, ora 20.30, in Lumea lui Momo.

Rezervarile se fac in limita a 20 de locuri disponibile, la adresa de e-mail teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113 pana in ziua spectacolului.

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.