Cărțile mele

astazi a fost o zi buna cristina zarioiu
indecizii cristinza zarioiu

Părerile cititorilor

“Dacă nu ai avut posibilitatea sau ocazia să vizitezi două țări diametral opuse, poți citi cartea Cristinei. Avem pe de o parte "the land of endless possibilities", un loc unde ai mereu nevoie de mai mult, unde niciodată nu ești pe deplin împlinit și unde fugi mereu în căutarea "visului american". De cealaltă parte a Atlanticului se află Senegalul, o țară mică, unde oamenii știu să fie buni, să se bucure de micile plăceri ale vieții și unde au învățat "să fie" pur și simplu. Cele două povești sunt legate de un eveniment ce poate schimba viața oricăruia dintre noi... mai departe puteți descoperi voi cum a aflat Cristina că viața nu are preț :)”
Mădălina
Cititor
„(In)decizii de Cristina Zarioiu este o lectură plăcută pe care am traversat-o în câteva zile, parcurgând acest roman autobiografic m-am regăsit pe mine, am regăsit și alte persoane pierdute, dar cel mai important lucru am regăsit aceea persoană importantă pe care o pierdusem la un moment dat. De care nu mai știam absolut nimic, iar cu ajutorul acestei cărți, am putut să o revăd din nou.”
review cititor
„Astăzi am terminat să citesc cartea. La sfârșit, am zâmbit. De fapt, am zâmbit mai încontinuu. De parcă mi se întâmplau toate mie. Mi-a plăcut mult călătoria ta în Africa, pentru că ți-a adus liniște, libertate și bucurie adevărată. De vreo trei zile încoace, am citit câte puțin din cartea ta și am simțit și eu niște schimbări. Mă simt mai bine, mai prezentă, deși încă nu pot sa înlătur pe deplin acea stare de alertă și îngrijorare cu care suntem împovărați de obicei. Dar o sa încerc în fiecare zi să trăiesc, să simt viața. Îți mulțumesc pentru călătoria în Africa, simt oarecum că am atins și eu puțin acea lume pură.
Inna Valeria
Autor cărți pentru copii