Street Delivery 2014

In capitala, in weekendul care tocmai s-a incheiat, am respirat din plin cultura urbana.“Inchidem strada pentru masini si o deschidem pentru oameni” au spus si in acest an cei de la Street Delivery. Ajunsi la cea de-a noua editie, tema aleasa in acest an a fost SOCIETATEA MOBILA.
Strabatand la pas strada Pictor Verona, am putut vedea ateliere de creatie pentru copii si nu numai (pictura, olarit), proiecte urbane si de arhitectura, mici expozitii de obiecte artizanale, demonstratii de tango, grafitti si multe proiecte de voluntariat.
Ce mi-a atras atentia anul acesta?
Am fost surprinsa intr-un mod tare placut de cateva standuri tare creative: cei de la Anonimov (ofera servicii de traduceri) ne-au pregatit banci de scoala in care ne-m asezat pentru a da extemporal la gramatica. Si testul nu a fost chiar simplu, iar cei care au dovedit ca stiu tainele gramaticii au fost premiati. Un alt stand tare interesant a fost cel de la booktopia, prin initiativa “Capsula Timpului”: mesajul scris de noi catre o persoana draga va ajunge la destinatar peste fix 10 ani. Cum? Simbolic intr-o sticla, iar fizic pe adresa de e-mail a destinatarului. Amuzanta a fost si experienta din camera obscura, o cutie de carton pe care daca ti-o puneai pe cap aveai surpriza sa vezi lumea cu fundul in sus la propriu. Nu in ultimul rand ne-am adunat in iurta celor de la incubator107 unde am luat parte la diverse ateliere in ton cu atmosfera de pe Street Delivery.
Am fost surprinsa, intr-un mod negativ de aceasta data, de mesele pregatite pentru mici si bere, amplasate exact la intrare pe Strada Verona, fapt ce te facea sa te gandesti daca ai nimerit la un eveniment de arta urbana ori la un festival al berii comunal.
Una peste alta, Street Delivery surprinde in fiecare an prin atmosfera specifica, prin nonconformism si nu in ultimul rand constituie un loc placut de intalnire a comunitatii.

photo(41)

10361401_477277872375075_3682271823185745789_n *
* poza preluata din galeria foto Anonimov

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Top 5 atracții turistice în Malta

Dacă vizitezi o dată Malta, cu siguranță că vei vrea să te reîntorci. Nu ai cum să nu iubești această țară, care, deși este foarte mică (are dimensiunea și populația unui oraș), deține adevărate bijuterii

Citește mai departe

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.