Sa ne dam un pic de ragaz!

Cand ti-ai acordat ultima oara ragaz? Cand ai pus punct rutinei tale zilnice si ti-ai acordat putin timp pentru tine, pentru pasiunile tale, ori pentru a-ti indeplini simpla dorinta de a incerca ceva diferit?

Acum, la inceput de toamna, ai ocazia sa o faci: sa-ti acorzi un ragaz.  Proiectul „27 de ragazuri” este un proiect cultural care iti face o propune: pe parcursul a 2 luni de zile,  27 de ragazuri iau forma a 27 de evenimente. Incepand cu 27 august si pana pe 27 octombrie, la fiecare final de saptamana te bucuri de cate un ragaz. Atelierele sunt diverse: de la olarit, papusi impletite din panusi, sculpturi in fructe si legume pana la ateliere de vitralii, masti traditionale, dansuri populare ori sezatoare cu instrumente vechi romanesti. In plus, exista si o serie de 4 ateliere concepute special pentru copii.

photo(11)Unul din primele evenimente a fost „Lemnul, Lingura se Face”, un eveniment in colaborare cu mesterii rudari din Peris. Am fost introdusi in arta cioplirii lingurilor iar mai apoi a decorarii lor. Pe fundal, ne-am putut bucura de muzica lautareasca veche si ne-am delectat cu porumb copt, vin si o vorba buna.

Ce ai de facut ca sa poti participa la aceste evenimente? Sa urmaresti pe pagina de facebook 27 de Ragazuri ori pagina de internet www.27deragazuri.ro  programul si locatia evenimentelor. Iti alegi atelierele la care doresti sa participi si trimiti mail pe adresa contact@27deragazuri.ro. In cadrul sesiunilor o sa te bucuri de hobby-urile preferate, vei putea descoperi unele noi, vei cunoaste oameni frumosi iar cel mai important va fi ragazul pe care ti-l acorzi tie insuti.

photo(8)    photo(12)

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Top 5 atracții turistice în Malta

Dacă vizitezi o dată Malta, cu siguranță că vei vrea să te reîntorci. Nu ai cum să nu iubești această țară, care, deși este foarte mică (are dimensiunea și populația unui oraș), deține adevărate bijuterii

Citește mai departe

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.