Inna Valeria, fondator Happy Light: „O lumină de calitate le va aduce oamenilor fericire”

 „Lumina în sine aduce un sentiment de fericire și de împlinire. Iar întrucât iluminatul LED produce cea mai bună lumină artificială, numele de Happy Light a venit de la sine. O lumină de calitate le va aduce oamenilor fericire,” povestește cu pasiune Inna Valeria despre business-ul  ei online Happy Light, în domeniul corpurilor de iluminat LED.

  1. Cum ți-a venit ideea business-ului?

Eu am lucrat la un magazin de corpuri de iluminat și îmi plăcea nespus de mult să le prezint oamenilor lustrele. Să le arăt cum funcționează o lustră Led, tipurile de lumină pe care le are, cum se reglează intensitatea. Mi se părea foarte fascinantă partea aceasta tehnică.

În magazin erau foarte multe lustre aprinse, nu putea fi lăsată decât una singură. Deci eu nu prea văzusem cum luminează o singură lustră Led o încăpere. Marea mea descoperire a venit după ce am achiziționat o lustră Led pentru dormitorul meu. După ce a fost montată pe tavan și am aprins lumina, am rămas uluită pe de-a dreptul. Camera era iluminată foarte bine de o lumină albă și uniformă. Niciodată nu o văzusem atât de luminoasă! M-a umplut un sentiment de mulțumire și satisfacție. Voiam să le spun tuturor cât de bună este lumina Led.

Și bineînțeles, am început cu părinții mei. Le-am cumpărat și lor lustre Led. Îmi amintesc că mama m-a sunat după câteva zile de utilizare să-mi spună cât de „super” sunt lustrele pe care i le-am adus.

Eram nespus de fericită că acum și părinții mei aveau o lumină de calitate în casa lor. După au urmat rudele și prietenii, toți dornici să își schimbe lustrele vechi.

Această bucurie și satisfacție de a oferi ceva atât de important „o lumină de calitate” m-a inspirat să-mi deschid magazinul meu online.

2. Care sunt principalele avantaje ale iluminării cu Led?

Sunt foarte multe beneficii. Tehnologia Led ne pune la dispoziție numeroase avantaje extraordinare care ne pot îmbunătăți considerabil iluminatul interior.

  • o lumină mai naturală asemănătoare cu lumina zilei, care oferă confort vizual sporit;
  • distribuție uniformă a luminii în întreaga încăpere. O lustră Led umple generos spațiul cu lumină;
  • posibilitatea de a alege și crea o lumină personalizată în funcție de preferințe și nevoi. Majoritatea corpurilor de iluminat Led au telecomandă din care se poate alege tipul de lumină: rece, caldă sau naturală și intensitatea luminoasă. De asemenea, se poate face și o combinație între două tipuri de lumină: lumină rece + lumină caldă sau lumină naturală + lumina caldă etc.;
  • un consum redus de energie electrică până la 80%, conservarea energiei fiind punctul forte al iluminatului Led;
  • led-urile sunt ecologice. Nu emit substanțe nocive dăunătoare pentru sănătatea omului și pentru mediu. Lumina emanată conține 0gr Mercur, 0gr Plumb și 0% lumină ultravioletă – periculoasă pentru vedere.

Acestea ar fi doar câteva dintre avantajele tehnologiei Led.

3. Prin ce elemente vă diferențiați de concurență?

Fac totul din pasiune. Pentru mine afacerea nu reprezintă neapărat un job, ci o îmbinare a utilului și plăcutului. Iar clienții noștri vor interacționa cu o echipă care face lucrurile din plăcere. Corpurile de iluminat pe care le comercializăm îmbină avantajele tehnologiei  Led smart cu un design variat și flexibilitate în folosire. Diversele modele au o largă adaptabilitate, pot fi încorporate cu ușurință în diverse decoruri, plusând estetica interiorului și oferind un iluminat performant.

4. Cât de receptivi sunt clienții din România în ceea ce privește iluminarea cu Led?

Cred că există două categorii de oameni:

  1. O parte care cunosc ce este lumina Led și acești oameni au devenit receptivi.
  2. Sunt oameni obișnuiți cu lumina becului și nu sunt atât de receptivi de teama că se va arde banda Led. Într-adevăr mai există cazuri în care se poate arde banda, însă aceasta poate fi înlocuită cu ușurință de un electrician priceput sau poate fi trimisă în service.

Iluminatul Led folosește tehnologia de ultimă generație, principalele avantaje fiind: o lumină de calitate înaltă și eficiența energetică. Ar fi păcat dacă oamenii nu ar benefica de un iluminat performant fiindcă sunt obișnuiți cu lumina becului sau pentru că nu au încredere în Led-uri.

5. Cum sunt feedback-urile primite de la clienți până acum?

Momentan suntem la început de drum și reacțiile sunt toate pozitive. Însă adresându-ne unui public atât de larg, s-ar putea în viitor să apară și reacții mai puțin pozitive. Acestea vor reprezenta o adevărată provocare pentru noi, în întâmpinarea cărora va trebui să găsim soluții și să păstrăm un feedback care există în momentul de față.

Cei interesați pot oricând vedea păreile clienților noștri pe pagina de Facebook HappyLight.ro sau citind recenziile primite de la clienți pentru produsele din site.

6. Care sunt planurile de viitor pentru Happy Light?

Pentru viitor mi-aș dori să deschid un showroom în București. Dacă totul merge foarte bine, voi vedea ce oportunități vor apărea ulterior.

7. De ce să alegem iluminarea cu Led de la Happy Light?

Prețurile pe care le avem sunt în media pieței. Însă fiecare persoană cu are vom colabora prin intermediul site-ului va fi considerat un partener care trebuie să beneficieze de o calitate bună a produsului. Îmi doresc ca odată ce o persoană colaborează cu magazinul meu să rămână cu o experiență plăcută și ori de câte ori are nevoie să revină cu plăcere la noi.

Sursa foto: arhiva Happy Light

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.