Designeri… de CV-uri

Care sunt tendintele pentru moda toamna-iarna 2012? Dar pentru primavara anului 2013?

In fiecare sezon din fiecare an, designerii vestimentari impun un nou trend, fie ca este el unul cu accente vintage, clasice ori nonconformiste. Ei ne ajuta sa ne gasim propriul stil, sa ne alegem hainele care sunt in acord cu personalitatea noastra si astfel  reusim sa ne exprimam cel mai bine prin tinuta aleasa. Cum ar fi daca ar exista un designer care ar face la fel…dar nu cu hainele noastre, ci cu CV-urile noastre?  CV designers…un concept cu totul nou la noi in tara, pe care Andreea  Scarlet si Alexandra Beica l-au adus din SUA, impreuna cu toata experienta lor in hr si traininguri dobandita in anii petrecuti in afara tarii.

cv designersCele doua fete si-au infiintat propria firma de croit CV-uri personalizate, facute exact dupa masura si stilul candidatului; CV-uri care se diferentiaza de restul CV-urilor clasice si care ne ajuta sa trecem de primul pas: acela de a fi selectat  pentru a participa la interviul jobului dorit. Pe langa crearea CV-ului sau a scrisorii de intentie, CV designers ofera servicii de consiliere in cariera (fie ca vrei sa schimbi domeniul de activitate, fie ca ai o experienta in strainatate si vrei sa te adaptezi la cerintele pietei locale, etc), practica pentru interviuri, optimizarea profilului de Linkedin si multe alte sfaturi utile legate de planul de cariera. (toate informatiile le gasiti pe site-ul: http://www.cvdesigners.ro/)
CV designers  aduce un aer proaspat, occidental pietei noastre de resurse umane si managementul carierei si ma bucura faptul ca romanii  isi dau incetul cu incetul seama ca la un interviu trebuie sa se duca pregatiti, tinand cont atat de sfaturile designerilor de vestimentatie, cat si de cele ale designerilor… de CV-uri si cariere.

Sursa foto: site CV designers

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.