Daruiesti si primesti

Cum ar fi daca, prin simplul fapt de a iesi in oras cu prietenii pentru a savura un ceai cald, ai face in acelasi timp si o fapta buna? Si cum ar fi daca ai avea si ocazia sa-ti innoiesti garderoba de haine, caseta cu bijuterii ori colectia de carti, facand in acelasi timp o fapta buna?

photo(1)

Raspunsul este unul simplu: primul concept store caritabil de la noi – Merci Charity Boutique, situat in Centrul Vechi, care doneaza banutii stransi in scop umanitar (in special copiilor fara posibilitati materiale ori celor cu dizabilitati). Ideea apartine Alinei Tiplea, care, impreuna cu Fundatia Mereu Aproape, a creat acest loc care include o ceainarie, un magazin cu haine si un anticariat. Merci Charity Boutique a pornit ca un proiect care sustine reutilizarea deseurilor pentru confectionarea diverselor obiecte expuse in ceainarie (un simplu capac de bere poate fi transformat intr-un inel, ori intr-un martisor unicat). In acest spatiu au loc diverse ateliere (reciclare creativa, seara de jocuri), concerte caritabile, parteneriate cu diversi artisti care isi doneaza la randul lor lucrarile, toate cu acelasi scop: acela de a sprijini copii care au nevoie de ajutor.

Asadar, fie ca ai chef doar de o iesire la un ceai aromat, ori lao prajitura buna cu prietenii, fie vrei sa iti achizitionezi bijuterii unicat, fie ca vrei sa te implici in diverse proiecte, Merci Charity Boutique este un loc care te asteapta sa-i calci pragul, un loc in care daruiesti si primesti.

photo(2)

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Comentariile cititorului

  1. Sis

    Cred ca e foarte altruist din partea noastra sa ne gandim si la ceilalti, oriunde ar fi ei, dar mai ales, chiar langa noi, cu orice ocazie. Iti multumesc pentru ca prin martisorul oferit ai facut un copil sa zambeasca… :-D

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.