Cum au sarbatorit angajatii 10 ani de Orange Romania

La o frumoasa aniversare de 10 ani, Orange-ul a dorit sa organizeze o altfel de petrecere pentru angajatii si familiile lor. Si ce putea fi mai nimerit pentru o zi insorita de inceput de toamna, daca nu un picnic in parcul de la Mogosoaia.                   Evenimentul a avut si un scop caritabil: fiecare angajat a donat cate un obiect (jucarie, carte, etc.) pentru copiii de gradinita.

Pe parcursul intregii dupa-amieze si a serii, am putut degusta cate putin din toate: muzica buna, mancare, racoritoare si multa voie buna. Partea cea mai distractiva cu siguranta au fost atelierele de creatie (pictura pe textile ori mobila, crearea de papusi din ciorapi) la care au participat atat cei mici, cat si cei mari. Obiectele realizate au fost ulterior donate unei gradinite. Seara s-a incheiat cu proiectia in aer liber a filmului: ”Crazy, Stupid, Love”.

Si ca sa nu uitam prea curand de eveniment, am plecat si cu o amintire, un zmeu, ca sa tinem minte, ca orice am face, fie ca suntem copii sau adulti, tanjim mereu spre libertate si dorim sa ajungem, cum bine spune un vers dintr-o melodie celebra, “Tot mai sus”.

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.