Marti seara, de 1 martie, am sarbatorit ziua martisorului la incubator107.
Ne-am adunat la o cafea tare buna si la Povesti de viata cu Otrava. Sau cu Blogu’ lui Otrava.
Si l-am cunoscut pe Otrava asa cum este el. Deschis, pragmatic (in ciuda firii lui visatoare) si foarte pozitiv. Un tip care vede intotdeauna partea plina a paharului, dupa cum ne-a spus chiar el. Si care nu isi face niciodata planuri.
Otrava nu a venit ca sa se laude. A stat si a vorbit cu noi. Si ne-a raspuns la toate intrebarile si curiozitatile noastre. Am aflat ca a lucrat vreo 12 ani de zile intr-un trust mare de TV. Si ca din iunie 2015 lucreaza doar pe cont propriu. Ca traieste din blogging si din campanii. Ne-a spus cum isi alege el campaniile, dar si cum functioneaza peisajul media in zilele noastre. A raspuns intrebarii curioase (a sbsemnatei) de ce si-a ales numele Otrava, dar a vorbit si despre Bukowski si Leonard Cohen.
Ce mi-a placut in mod deosebit? Ca un tip care are 7000 like-uri zilnic este atat de modest. Si pentru ca a stat si el sa ne ascultate pe noi. Si asta pentru ca e un tip care crede ca de la toti oamenii ai ce invata.

Ana Mircea, Pastry Chef: “Atunci când fac prăjituri, mă inspiră ciclicitatea anotimpurilor și a vieții.”
Dulciurile sunt plăcerea mea (ne)vinovată. În urmă cu câțiva ani am luat parte la un eveniment unde am mâncat niște prăjituri extraordinare. Ce m-a atras în primul rând a fost aspectul lor – arătau ca