Ce ne aduce anul 2023? Previziuni pentru fiecare zodie, cu astrologul Maria Sârbu

Dacă anii 2020 și 2021 ne-au adus pandemia, iar 2022 ne-a situat într-un context de război, ce ne aduce anul 2023 este o întrebare pe care cei mai mulți dintre noi ne-o punem. Am stat de vorbă cu astrologul Maria Sârbu, ca să ne spună ce ne rezervă acest an, atât la modul general, cât și pentru fiecare zodie în parte.

2023 este un an care ne va scoate din toate zonele de confort, indiferent de zodie și ascendent. Avem obligația să ne mișcăm pe repede înainte în toate domeniile, mai ales după 12 iulie. Anul va  fi împărțit de cele 4 eclipse și va aduce avantaje prin proiecte noi, dar va avea și un moment greoi, în jurul perioadei de 5-6 mai, a doua eclipsă din 2023. Împreună cu Mercur retrograd, eclipsa poate aduce tot felul de surprize neplăcute pentru toate zodiile, mai ales dacă ne lăsăm duși de valul enervării sau al frustrărilor.

O altă eclipsă importantă va fi pe 20 aprilie, prima eclipsă din an, dar din păcate nu apucăm să-i simțim adevărata vibrație pentru că pe 21 aprilie intră Mercur în retrograd și ne va da puțin viața peste cap.

În momentul în care Jupiter va intra în retrograd în taur, după 5 septembrie până pe 31 decembrie, există un risc de criză financiară, urmată de creșterea prețurilor. Ajutor vom primi de la cele 2 eclipse, cea din 14 octombrie (prima eclipsă în balanță, după 10 ani) care ne va ajuta să înțelegem că suntem o echipă și că împreună putem să rezolvăm lucruri. Totodată, această eclipsă e un moment care va deschide noi drumuri pentru cupluri, în sensul că unele cupluri se despart, în mod neașteptat, iar altele se regăsesc, fiind un start în acest sens.

Ce-a de-a patra eclipsă de la final de an, pe 28-29 octombrie, va închide niște portaluri negative și va veni în ajutorul nostru ca să deblocăm situațiile problematice, piedicile și este valabil pentru toate zodiile. Această eclipsă va aduce multe soluții la diferite probleme de ordin financiar, pentru că la momentul respectiv (între 5 septembrie – 31 decembrie), situația economică s-ar putea să fie sub formă de criză, inflație sau altceva în acest sens.

Previziuni 2023 pentru fiecare zodie

Anul acesta va fi anul berbecului și toate lucrurile vor fi în avantajul lui. Pe de o parte susținerea divină prin Jupiter în berbec îl va împinge la inițiative importante și va avea deschidere din exterior spre tot ceea ce-și dorește. După 12 iulie destinul va intra în berbec și va fi momentul în care cei născuți în această zodie își vor crește vibrația și vor avea avea capacitatea de a atinge ceea ce n-au reușit în ultimii 20 de ani. Astfel, cu precădere la final de mai – început de iunie, ei vor trăi momente foarte intense și iluminatoare, majore pentru viața lor. E un mix de energie foarte puternic care le va ridica atât vibrația personală, cât și cea financiară, astfel că, pe plan personal și financiar berbecul va avea 3 mari reușite: mulțumirea și validarea de sine, relația de cuplu și binele în parteneriate, plus mari realizări finaciare în 2023 și 2024.

Spre deosebire de 2022 în care taurii au fost împinși de la spate de energiile astrale să se schimbe și să iasă din zona de confort, 2023 e mai degrabă anul care nu doar că îi scoate din confort, dar îi și pune în situația de a alege schimbarea pe care și-o doresc. Pe de o parte vor fi taurii care vor urca foarte sus și-n plan personal și în orice alt domeniu, dar vor fi și tauri, care, de frica schimbării sau ieșirii din zona de confort ar putea să piardă niște ocazii foarte mari din viața lor, motiv pentru care le este recomandat să fie pe valul schimbării și să se autodepășească ori de câte ori vor puși în situația asta. 2023 este un an foarte important pentru cei care lucrează în construcții sau în tot felul de activități de genul pompier, medic, tot ce implică buna desfășurare a societății. Nu în ultimul rând, este un an important pentru vindecarea celor care suferă de probleme de sănătate.

Gemenii vor avea parte de un an foarte bun din perspectiva împlinirilor. Ceea ce li se cere gemenilor în 2023 este să fie focusați pe obiectivele și scopurile pe care și le-au propus, dar și să își facă liste de dorințe, de împliniri și de responsabilități. Un aspect foarte frumos pe care gemenii îl vor avea se referă la creație și la apartenența lor în tot felul de organizații, anturaje, care, în funcție de domeniul și interesele lor, le va aduce mari reușite. Așadar prietenia și prietenii pot fi un nou domeniu important în viața gemenilor. Pe de o parte, cei care sunt în zona creativă pot avea proiecte mărețe, iar pe de altă parte, cei care nu sunt în această zonă, pot începe să dezvolte interesul creativ și al creației în acest an.

Racul are un an extrem de important, genul acela, de an profesor sau an ghid. Asta ne duce cu gândul că nu va fi neapărat un an care să-i poarte pe brațe, dar va fi un an care le va da destul de multe lecții, în special celor care sunt în zona lor de confort sau în zona lor de inacțiune și de inerție, atât în plan profesional, cât și în plan personal. Ei au încă multe de învățat sau multe emoții de eliberat și din acest punct de vedere, 2023 nu-i iartă deloc. Pe de altă parte, au mari satisfacții în plan financiar și în plan creativ, cu atât mai mult cu cât au deja din 2022 această deschidere, spre creație și proiecte.

Anul 2022 a fost probabil cel mai greu an pentru mulți dintre lei. 2023 nu va mai fi atât de greu, dar nu este nici cel mai bun an, mai și septembrie fiind lunile care riscă să declanșeze niște lecții pe care leii nu au vrut să le învețe altă dată: lecții de perseverență și coerență în acțiunile lor financiare, și nu numai. Între ianuarie și octombrie Luna Neagră va fi în leu și-l va obliga să lucreze la propria persoană și să iasă din arhetipurile pe care le-a trăit în buclă până acum. Venus retrograd în leu (23 iulie până în 3 septembrie) le va aduce femeilor din această zodie ego-ul și orgoliul la suprafață, pentru a învăța din greșeli și le va pune în situația de a lucra la feminitatea și la calitățile feminine mai mult decât au lucrat în ultimii 8 ani. Aspectele cele mai frumoase pentru lei în 2023 sunt în plan profesional și momentele cele mai norocoase  sunt 25 mai – 5 iunie, extrem de importante în carieră, dar și în evoluția lor.

Fecioara va avea niște aspecte importante pe cuplu: de învățat tot felul de lucruri pentru a ieși din vechile tipare, pentru a nu mai sacrifica relația sau persoana iubită, de a nu mai minimaliza problemele de cuplu sau rezolvările lor. Anul lor e foarte bun din punct de vedere al favorurilor, în sensul în care vor primi mult ajutor divin sau multe susțineri, fie ele personale, financiare sau pe oricare alt plan. Vor începe un moment de metamorfoză și de transformare foarte important, motiv pentru care fecioarelor li se recomandă să îndrăznească în proiecte noi și să obțină ceea ce consideră că merită.

Pentru balanță, a doua jumătate din an va deveni ca un nou start în viață, eclipsa din 14 octombrie fiind momentul cel mai așteptat probabil de mulți ani  pentru foarte multe dintre balanțe, zodie sau ascendent. În principal, în acest an balanța trebuie să vadă unde a greșit și de ce nu este acolo unde își dorea să fie, deci învățarea din greșeli este aspectul care-i poate schimba viața. În altă ordine de idei, viața de cuplu este importantă pe tot parcursul anului, astfel că cei singuri vor intra într-una dintre cele mai frumoase relații și cei într-o relație vor depăși, etapă după etapă, în armonie și înțelegere.

Pentru scorpion este anul de realizări profesionale, iar noile proiecte care se arată deja de la început de an îi vor răscoli un pic rutina. Pe tot parcursul anului, această zodie va reuși în tot ce-și propune, în plan financiar și profesional, singura condiție fiind curajul și îndrăzneala de a începe proiecte noi sau lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, dar pe care simte să le facă sau pentru care are o foarte mare dorință de reușită. De asemenea, viața de cuplu e importantă pentru scorpion în 2023, are de rezolvat multe lucruri care nu au fost suficient de bine înțelese, decise sau organizate în 2022.

Săgetătorul are cel mai bun an din perspectiva copiilor, deci favorabil pentru toți cei care așteaptă sau își doresc unul. Iar cei care au deja copii vor avea mari reușite de la ei. Tot 2023 va fi anul care le poate aduce foarte mulți oameni de calitate în viața lor. Și nu în ultimul rând, 2023 este un an de reușită profesională, financiară, performanță și eficiență. Dorințele și obiectivele lor sunt importante, mai ales dacă le pot realiza în cuplu sau prin asociere cu cineva, iar aspectele pe final de an sunt foarte importante pe zona de cuplu.

Capricornul poate avea mari realizări familiale; poate să-și schimbe casa, să-și întemeieze o nouă familie sau să-și achiziționeze o nouă casă. Însă domeniul care-l interesează foarte mult pe el, munca, îi va aduce satisfacție abia în a doua jumătate din an, în momentele de criză, în care el știe foarte bine să se descurce, deci după 5 septembrie. Un moment important din 2023 pentru el va fi cea de-a treia eclipsă, din 14 octombrie, când capricornul va trebui să susțină persoana iubită în demersurile ei, fie ele profesionale sau personale.

Pentru vărsător, 2023 este un an foarte bun în zona de intelect, pentru cei care se află în domenii intelectuale, fiind un an de mari reușite. Pentru o parte dintre vărsători e un an de pregătire, de studii, inclusiv de examene, iar marile bucurii ale vărsătorului se vor referi la mașină și la călătorii. De asemenea, cei care sunt într-o relație la distanță ar putea să o transforme într-o relație frumoasă în a doua jumătate din an.

Pentru pești, 2023 va fi cel mai bun an din punct de vedere financiar de până acum. Astfel,  li se recomandă maximă atenție pe pașii noi, mari și importanți în proiectele de ordin financiar sau în business, pentru cei care vor lua astfel de decizii în acest an. Foarte bine susținute pentru pești vor fi și studiile și cursurile, dar și viața spirituală, iar aspectul cel mai important va veni o dată cu 8 martie, când Saturn va intra în pești. Pentru 2 ani și jumătate peștii vor avea ghidarea lui Saturn, să evolueze și să devină mai maturi, mai înțelepți, mai atenți sau să se valideze la un alt nivel, să se cunoască mult mai bine și să afle ceea ce-i interesează despre ei și viața lor.

Pe Maria Sârbu o găsiți aici, iar ultima carte scrisă de ea, „Cele 12 porți de trecere, defectele zodiilor”, o puteți comanda aici.

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.