Ce ne aduce anul 2022? Previziuni pentru fiecare zodie, cu astrologul Maria Sârbu.

2022 îmi sună ca un an important. Să fie din cauză că sunt alăturate mai multe cifre de 2, habar nu am, așa că am stat de vorbă cu astrologul Maria Sârbu să ne spună ce aduce acest an, atât la nivel general, cât și pentru fiecare zodie în parte.

2022 va fi un an în care trebuie să acordăm aceeași importanță părții spirituale și celei materiale, să găsim un echilibru între valorile materiale, perisabile și valorile eterne. Să demonstrăm cu toții un plus de continuitate și perseverență în tot ceea ce facem. Să fim cu picioarele pe pământ, să fim concreți în acțiunile și în alegerile noastre.

La nivel global sunt posibile crize financiare, creșteri de prețuri, cutremure, incendii, dar totodată vor fi și descoperiri, îmbunătățiri în agricultură, în lucruri care ne ajută concret, dar și în arhitectură, în lucruri legate de frumos.

Va trebui să redescoperim în noi bucuria de a trăi și să fim recunoscători pentru ceea ce avem. Comparativ cu anii trecuți, o să fie mai bun pentru cei care știu ce vor de la viață și mai puțin bun pentru cei care sunt cu capul în nori.

Vor avea mai mult noroc cei care au depășit un anume nivel de conștiință și care pot să fie voluntari, mai precis cei care știu să iubească și să ajute necondiționat. Tot mai multe șanse vor avea cei care sunt determinați să-și regăsească valorile sau să-și crească stima de sine, la propriu. E un an în care cei curajoși, care nu se lasă înfrânți de frica de eșec, pot câștiga.

Cel mai bine aspectați pe anul 2022 sunt oamenii intreprinzători, cei care vor descoperi noi resurse de a demara tot felul de acțiuni sau de a porni la drumuri foarte grele, deși altă dată nu ar fi vut curajul. Tot foarte bine aspectați sunt cei care stau bine din punct de vedere financiar și vor să-și crească și mai mult nivelul.

În ceea ce privește sănătatea, trebuie avut grijă la sistemul imunitar, sistemul limfatic, AVC –urile,  durerile de cap (migrenele), tensiunea oculară și la problemele endocrine dezvoltate pe bază de stres sau lecții neînvățate. În prima jumătate de an unele femei pot intra la menopauză într-un mod neașteptat și le pot scădea șansele în ceea ce privește sarcina. Covid va mai fi prezent și în anul 2022.

După luna august vor crește depresiile, angoasele, nervozitatea, în special la bărbați. Devin mult mai iritabili, se enervează mult mai ușor. De asemenea, bărbații sunt predispuși să mintă, să înșele. Chiar și cei care nu au motiv să fie depresivi pot să devină puțin depresivi sau cei care n-ar înșela niciodată pot să calce strâmb.

Prostiile anului sunt gelozia, posesivitatea, comportamentele compulsiv obsesive, obsesiile în general.

Previziuni 2022 pentru fiecare zodie

Pentru berbec, o să fie un an foarte important, cu multe realizări. Berbecii vor fi cei mai avantajați din punct de vedere financiar. În plus, vor reuși să găsească soluții la toate problemele și situațiile apărute. De rezolvări vor avea parte și în ceea ce privește sănătatea. În dragoste, ori sunt prinși într-o relație secretă, ori într-o poveste din trecut. Deci o parte dintre berbeci vor trebui să se rupă de o relație mai veche dacă vor să fie fericiți în dragoste, să nu mai stea cu gândul la o relație imposibilă sau să mai aștepte să se îndrepte ceva ce nu se mai îndreaptă.

2022 este anul taurului și este unul dintre cei mai importanți ani din viața lor, în ceea ce ține de realizările personale și de a atinge obiectivele pe care și le-au dorit întotdeauna. O să fie un an de mari transformări. Vor face niște investiții sau se vor implica în alte proiecte financiare destul de importante după luna august. Taurii sunt foarte predispuși la a-și îndeplini toate obiectivele în 2022, dar și la probleme de sănătate (pot avea AVC sau alte afecțiuni care se cronicizează).În cuplu, vor fi porniți pe despărțiri (mai ales cei care au în jurul vârstei de 40-43 de ani).

Gemenii  o să aibă un an foarte bun în plan profesional:  creștere, evoluție, popularitate, celebritate etc. Trebuie să facă eforturi pentru a menține imaginea pe care o vor câștiga sau pe care au început deja să o câștige încă din vara lui 2021. Este pentru ei un an de mari dorințe și de mari idealuri, dar și de deblocare. În ceea ce privește sănătatea, trebuie să acorde atenție sistemului endocrin. În dragoste e un an de dezvoltare a relației;  lucrurile sunt deja pornite și trebuie construite.

Racul va avea parte de un an de creșteri majore ca evoluție și ca profesie, dar și cu multe lecții de personalitate, cu trezirea la realitate, cu ieșirea din prea multe emoții, pasivitate, lipsă de reacție. Este un an de autoevaluare. Martie este cea mai bună lună din an pentru ei (din ultimii ani de fapt, în care au tras destul de tare). Iar aprilie este cea mai importantă lună. Legat de sănătate, încă mai au mici probleme de rezolvat și atenție la COVID. În ceea ce privește dragostea, nu sunt schimbari foarte mari și poate fi și un an de ispită pentru unii dintre raci.

Pentru leu, 2022 o să fie un an crucial. Pe de o parte o să fie un an cu mari transformări profesionale și personale și cu multe lecții de umilință pe care le vor primi – unele îndreptățite, altele pur și simplu răutăcioase. Apropo de lecțiile respective, cei din zodia leu nu trebuie să se lase umiliți sau puși în situații de genul. Vor face mari transformări în viața lor pe multe planuri. Vor lua niște decizii în toamnă, iarnă, din curiozitatea de a face schimbări, nu neapărat că au nevoie de schimbarea respectivă. E mai mult sau mai puțin un an de imprudențe din acest punct de vedere. La capitolul sănătate leii nu stau rău, dar tensiunea exterioară îi fac să aibă probleme pe diverse planuri, le este afectat sistemul endocrin în special. În dragoste, încă mai au lecții de învățat și mai au de demonstrat că le-au asimilat.

Cu perseverență și implicare, fecioarele vor avea multe realizări în prima jumătate de an, pe toate planurile. În ceea ce privește relația cu străinătatea, vor avea alegeri de făcut – se vor decide dacă să plece din țară sau să implementeze ceva din acest punct  de vedere. Legat de sănătate, nu e un an rău, dar poate să fie un an de neplăceri, în sensul în care trebuie să aibă grijă cu tensiunea, cu agitația sau cu epuizarea. Au un an foarte bun în plan relațional, își pot găsi marea dragoste.

Pentru balanță, 2022 o să fie un an bun pe muncă și pe relație. Au de rezolvat echilibru între financiar-spiritual, au de rezolvat crize financiare organizarea în muncă. O să aibă un an foarte intens în multe domenii de viață. Pot să-și schimbe viața de cuplu (de exemplu, să divorțeze), dar își pot găsi și marea dragoste. În ceea ce privește sănătatea, luna mai e cea mai importantă, iar consecințele lecțiilor învățate sau neînvățate se vor reflecta în general, în starea lor de sănătate.

Scorpionul va avea parte de un an bine aspectat pe muncă, pe relație și pe posibilitatea unei sarcini. Este un an în care va culege roadele propriilor investiții  și poate fi un an greu dacă e foarte încăpățânat. În 2022 scorpionul va fi destul de atacat, se va simți scos la tablă, în sensul în care 2022 e anul în care nu mai trebuie să caute vinovați, ci să vadă unde a greșit și unde are de îndreptat la el. O să fie o perioadă în care trebuie să învețe din greșelile ultimilor ani (eventual, chiar ultimii 20 de ani). Legat de sănătate, trebuie să aibă grija cu tensiunea, cu febra, cu infecțiile, cu spatele și cu  rinichii, dar nu o să fie nimic grav. Inclusiv în dragoste scorpionii trebuie să învețe din greșeli, iar unii dintre ei pot trăi mari pasiuni în acest an.

Pentru săgetător este un an foarte bun în ceea ce ține de înnoiri – de case, de mașini. Este, de asemenea, un an favorabil unei sarcini și pentru realizările copiilor. Săgetătorii o să reușească la nivel creativ sau la nivel pasional, dar o să aibă parte și de mari transformări în ceea ce privește serviciul. Totodată trebuie să devină responsabili, să vadă lucrurile pe care nu au vrut să le vadă. Legat de sănătate, femeile trebuie să aibă grijă la  sistemul endocrin și reproducător. În cuplu, vor apărea disensiuni în a doua jumătate de an.

Capricornul va avea un an important, cu multe reușite: tranzacții, semnături, schimbări de casă, de mașină, de localitate sau achiziție de imobil. În ceea ce privește starea de sănătate, pot avea probleme cu inima sau cu sănătatea unuia dintre părinți (tatăl în special). Vor găsi soluții la probleme de infertilitate. În cuplu, vor avea parte de stres, pentru că nu și-au manifestat suficient disponibilitatea față de persoana iubită.

 

 Vărsătorul va avea un an foarte bun financiar, cu realizări rapide și durabile. Proiectele lor  în derulare își vor găsi succesul în 2022. Vor avea realizări și datorită implicării în vânzări sau publicarea de cărți ori implicării în media. Vărsătorii încă mai sunt într-o perioadă de maturizare și în 2022 și în 2023, mai au de învățat, descoperit și auto-evaluat. Vor avea studii pe care nu le-au planificat, dintr-odată apar noi perspective pentru începerea de cursuri. În ceea ce privește dragostea, nu e un an de mari realizări. Vărsătorul  poate să fie îndrăgostit, dar să nu i se răspundă cu aceeși monedă. Iar alți vărsători vor alegea iubirea din interes. Legat de sănătate, vor avea parte de multă epuizare în a doua jumătate din an (în special pe fond emoțional). Iar cei care sunt în rolul salvatorului cei care vor să îi ajute pe alții pe anumite probleme, vor fi ei loviți  fix de aceleași gen de probleme.

Pentru pești o să fie un an foarte important atât în plan personal, cât și financiar. Este un an de mari reușite, mai mari decât a avut vreodată în ultimii ani. Realizările pe care le-au început timid în 2021 vor continua din plin în 2022. O să fie un an de ridicare a vibrației, de extindere a stimei de sine, de curaj. Se vor dezvolta foarte mult pe partea intelectuală, de unde vor rezulta și câștiguri destul de mari. Este un an favorabil dacă se decid că vor să schimbe orașul sau țara. Legat de sănătate, trebuie să aibă grijă la sistemul limfatic și sitemul imunitar. În ceea ce privește dragostea, în 2022 peștii vor fi îndrăgostiți.

Dacă ar fi să dai un sfat general pentru toate zodiile, pentru anul 2022, care ar fi acela?

Orice decizie pe care o vei lua în 2022 să o iei cu luciditate, cu claritate. Înainte de a schimba traiectoria, să te gândești bine încotro te poate duce drumul, pentru că uneori drumurile pot fi înșelătoare.

 

Recomand ca lectură pentru 2022 cartea „Tipare de bărbați” scrisă de Maria Sârbu, pentru ca fiecare femeie să înțeleagă ce trebuie să facă pentru a atrage partenerul dorit în viața ei.

Surse foto: arhiva personală a Mariei Sârbu

 

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Top 5 atracții turistice în Malta

Dacă vizitezi o dată Malta, cu siguranță că vei vrea să te reîntorci. Nu ai cum să nu iubești această țară, care, deși este foarte mică (are dimensiunea și populația unui oraș), deține adevărate bijuterii

Citește mai departe

Comentariile cititorului

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.