California Dreamin’

Raiul trebuie sa aiba iesire la ocean. Asta mi-am zis atunci cand am ajuns in Newport Beach si mai apoi in Insula Balboa din California. Oare cei care au casele de cateva milioane de dolari, propriul ponton si propria barca se simt ca in Rai?

Fiecare casa avea ceva diferit fata de cealalta. Si interesant este ca fiecare casa avea veranda deschisa. Sa intre soarele… si privirile curiosilor. In unele case se desluseau printre perdele tablouri imense (si cu siguranta de mare valoare), in timp ce in altele vedeai obiecte decorative cat se poate de impresionante. Cu siguranta fiecare obiect de decor era adus de prin vreo calatorie scumpa si avea o semnificatie aparte. Si fara indoiala ca exista o competitie intre vecini: cine are mai multe flori pe veranda, cine are un tablou mai scump si tot asa. Probabil ca aici isi au casele de vacanta milionarii din Silicon Valley. Sau poate ca unele case sunt mostenite de cateva generatii.

Tot ce am putut sa fac a fost sa privesc oceanul, barcile, casele, sa inspir din aerul californian de octombrie si sa ma intreb: Si oare oamenii care chiar au toate astea sunt cu adevarat fericiti? Oare se simt mai aproape de Rai?

unnamedunnamed2unnamed3

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Top 5 atracții turistice în Malta

Dacă vizitezi o dată Malta, cu siguranță că vei vrea să te reîntorci. Nu ai cum să nu iubești această țară, care, deși este foarte mică (are dimensiunea și populația unui oraș), deține adevărate bijuterii

Citește mai departe

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.