Astazi a fost o zi buna

Noua luni de scris si vreo alte noua de rescris, de cautat editura, si intr-un final, pe 27 iunie, in ziua lansarii, cartea Astazi a fost o zi buna se gasea frumos tiparita de editura Eikon si asezata pe rafturile librariei Carturesti Verona .

La peste 35 de grade si la o ora la care se difuza un meci important de fotbal, sala a fost plina. Atunci am realizat cat de norocoasa sunt, ca am atatia prieteni.

M-am simtit onorata de prezenta celor doua inviate speciale. Diana Cosmin (scrie despre tot ce e fin si fain pe Fine Society), a vorbit cu emotie despre carte, pe care a citit-o intr-o singura noapte. Diana este un exemplu de rafinement, stil, cultura, modestie, bun-simt de care colegii mei din corporatie, asa cum mi-au spus a doua zi la serviciu, au fost atat de impresionati. Pe Diana am cunoscut-o cand mi-am luat viza pentru State si atunci cam simtit ca intalnirea noastra nu e intamplatoare.

Rusanda Cojocaru (creator Bookletta) ne-a facut pe toti sa zambim cu energia ei pozitiva si ne-a introdus in lumea calatoriilor, a  Africii autentice. Datorita ei am si ajuns eu acolo. Iar la final o cititoare a castigat o bookletta la tombola organziata.

Mi-a placut ca spatiul pus la dispozitie de Carturesti Verona fost intim si racoros, intr-un decor alb,colorat cu obiecte vintage.

Mi-a placut ca atunci cand am dat autografe, am stat de vorba cu fiecare in parte. Chiar daca mainile imi tremurau, iar autograful poate nu a iesit cel mai lizibil sau original, faptul ca am putut sa stau de vorba cu fiecare invitat a fost pentru mine de departe cea mai mare bucurie. Totodata ma uitam in sala si vedeam cum fiecare dintre cei prezenti se revede cu alti colegi, prieteni sau cum se lega noi cunostinte. A fost o lansare plina cu buchete de flori, indulcita cu biscuiti artizanali de la Pania si mai ales, cu multa emotie si autenticitate.

Nu stiu daca m-am simtit veodata la fel de bine ca in seara lansarii. M-am simtit ca intr-o familie, ca acasa. Mi-am pus o parte din suflet in aceasta carte si am avut emotii, pentru ca nu stiam cum va fi primita, dar toata caldura  pe care fiecare dintre voi mi-a oferit-o, m-a facut sa realizez ca a meritat din plin tot efortul si tot timpul investit in scrierea si publicarea cartii.

Daca aceasta carte o sa faca sa zambesca, o sa inspire sau o sa ajute si numai un singur cititor, atunci inseamna ca si-a atins scopul.

Va multumesc din suflet!

Nota:. Cartea „Astazi a fost o zi buna” se gaseste in libraria Carturesti Verona, curand si in celelalte librarii.

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-le și prietenilor tăi:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Spune-mi părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest formular colecteaza numele, e-mailul si continutul dvs. pentru a putea urmari comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informatii, verificati politica noastra de confidentialitate, unde veti primi mai multe informatii despre unde, cum si de ce stocam datele dvs.