Sa ne dam un pic de ragaz!

Cand ti-ai acordat ultima oara ragaz? Cand ai pus punct rutinei tale zilnice si ti-ai acordat putin timp pentru tine, pentru pasiunile tale, ori pentru a-ti indeplini simpla dorinta de a incerca ceva diferit?

Acum, la inceput de toamna, ai ocazia sa o faci: sa-ti acorzi un ragaz.  Proiectul „27 de ragazuri” este un proiect cultural care iti face o propune: pe parcursul a 2 luni de zile,  27 de ragazuri iau forma a 27 de evenimente. Incepand cu 27 august si pana pe 27 octombrie, la fiecare final de saptamana te bucuri de cate un ragaz. Atelierele sunt diverse: de la olarit, papusi impletite din panusi, sculpturi in fructe si legume pana la ateliere de vitralii, masti traditionale, dansuri populare ori sezatoare cu instrumente vechi romanesti. In plus, exista si o serie de 4 ateliere concepute special pentru copii.

photo(11)Unul din primele evenimente a fost „Lemnul, Lingura se Face”, un eveniment in colaborare cu mesterii rudari din Peris. Am fost introdusi in arta cioplirii lingurilor iar mai apoi a decorarii lor. Pe fundal, ne-am putut bucura de muzica lautareasca veche si ne-am delectat cu porumb copt, vin si o vorba buna.

Ce ai de facut ca sa poti participa la aceste evenimente? Sa urmaresti pe pagina de facebook 27 de Ragazuri ori pagina de internet http://www.27deragazuri.ro  programul si locatia evenimentelor. Iti alegi atelierele la care doresti sa participi si trimiti mail pe adresa contact@27deragazuri.ro. In cadrul sesiunilor o sa te bucuri de hobby-urile preferate, vei putea descoperi unele noi, vei cunoaste oameni frumosi iar cel mai important va fi ragazul pe care ti-l acorzi tie insuti.

photo(8)    photo(12)

Leave a Reply