Despre acest blog | Cristina Zarioiu

cropped-pozablog-e1442000668674.jpgFiind o persoana introvertita, imi este greu sa ma descriu folosind doar cateva cuvinte. Dar cum orice blog trebuie sa se incadreze in anumite sabloane, ma vad constransa sa fac un mic efort si sa ma supun acestui tipar.
Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu: pentru fericirea pe care o am atunci cand povestesc despre locurile faine in care am colindat, despre evenimentele captivante (culturale, in genere) la care am participat ori despre oamenii pe care i-am intalnit.
Imi place sa traiesc mai mult la conditional, („as vrea” „mi-ar placea”), nu pot pretinde ca stiu ce vreau de la viata, despic firul in patru si ma incapatanez sa gasesc raspuns la orice „de ce?”; fapt ce provoaca un soi de divergenta cu cei care imi amintesc constant ca „viata nu trebuie inteleasa, ci traita”. Si da, imi place sa impartasesc in scris, din cand in cand, propriile-mi reflectii.
Blogul reprezinta o descoperire a vietii: a naturii, a oamenilor de langa noi, a mea… si de ce nu, a ta, cel care ti-ai ingaduit sa-ti acorzi un ragaz pentru a citi randurile acestui blog.

Leave a Reply