Anul Nou si rezolutiile

Anul asta nu imi mai fac lista cu rezolutii pentru 2019. Statisticile arata ca pana la mijlocul lui februarie renuntam la majoritatea dintre ele. Si atunci, la ce folos?

O sa inchei ultima zi din 2018, completand, ca in fiecare seara obisnuita, jurnalul recunostintei. Numai ca acum o sa fac o sectiune speciala, pentru tot anul. In 2018 am cunoscut multi oameni faini, am petrecut multe momente frumoase, si, desi nu a fost nici cel mai bun din viata mea, am multe lucruri pentru care sa-i fiu recunoscatoare.

O sa inchei ultima zi din 2018, facand pace cu anul care tocmai a trecut: o sa ma iert pentru deciziile mai putin inspirate pe care le-am luat si o sa-mi reevaluez relatiile pe care le am cu oamenii din viata mea. E important sa decid ce relatii ma fac cu adevarat fericita si care nu. Stiu ca unele persoane au intrat in viata mea pentru a-mi oferi niste lectii, iar acum e mai bine sa-i las sa plece.

O sa inchei ultima zi din 2018 simplu. Cu un pahar de sampanie pe care o sa-l ciocnesc cu oamenii cei mai dragi din viata mea si cu o dorinta pusa la mijlocul noptii. Adresata direct lui Dumnezeu.

La multi ani, 2019!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest formular colectează numele, e-mailul și conținutul dvs. pentru a putea urmări comentariile introduse pe site. Pentru mai multe informații, verificați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.